​Vores hjemmeside understøtter ikke Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser, f.eks. Chrome.

dksweukfn

Pallegaffel til kran

En pallegaffel er ikke blot en pallegaffel – det er vigtigt at både funktionalitet og formål hænger sammen. Hos BSV Krantilbehør fokuserer vi på intelligent krantilbehør, som formår at løse opgaver optimalt, effektivt og innovativt. Vores værktøj er en nøgle til nem håndtering af tunge materialer.

Danske pallegafler i høj kvalitet

Vi producerer forskellige typer af pallegafler til kranbrug. Denne underkategori af vores fire hovedkategorier af produkter er en yderst veludviklet kategori. Vi har moderne pallegafler, der er mulige at tilpasse til hver enkelt opgave, og derudover formår vores standard pallegafler at løfte op til tre tons. Derudover bliver der lavet mange unikke og kundetilpassede løsninger hvert år. Ved at anvende produkterne fra os, står man med et produkt i hænderne, der er stærkt, funktionelt og let at bruge.

Gør arbejdet smartere med en pallegaffel til kran

En pallegaffel til kran kan anvendes på flere forskellige måder. Vores rationelle løfteværktøj kan tilpasses ved at tilbyde udbygninger. Vores enkle pallegaffel med bøjle kan primært bruges i lastbilkraner. Det enkle og funktionelle design gør det muligt at placere mange forskellige laster på gaflen.

Vi fører forskellige typer af pallegafler, der blandt andet tæller pallegafler med:

  • ​bøjle
  • forøget frihøjde
  • klemophæng

Tre enkle pallegafler til enkel last

Med en pallegaffel til kran med forskellig specialisering åbner man muligheden for at tilpasse sin pallegaffel til formålet.

Med vores pallegaffel med bøjle til kran løftes lasten enkelt fra en lastbilkran. Læs mere om tekniske specifikationer af vores pallegaffel til kran med bøjle ved at klikke her.

Vores pallegaffel med klemophæng gør det muligt at løfte forskellige laster, da dette ophæng kan placeres nøjagtig i byrdens tyngdepunkt.

Læs mere om tekniske specifikationer af vores pallegaffel med klemophæng ved at klikke her.

Pallegaflen med forøget frihøjde gør det muligt at bære højere og større last. Denne pallegaffel til kran egner sig særligt godt til at laste isolering, brændetårne og øvrige byggematerialer og tåler i tillæg op til tre tons.

Læs mere om tekniske specifikationer af vores pallegaffel til kran med forøget frihøjde ved at klikke her.

To innovative, specifikke pallegafler

Vores kollektion af pallegafler tæller også to innovative og specifikke pallegafler. Vores selvafbalancerende pallegaffel til kran og vores gipsvendegaffel er to specifikke pallegafler. Disse gafler egner sig til formål, hvor man flere gange skal beskæftige sig med en vanskelig eller skrøbelig last.

Vores selvbalancerende pallegaffel egner sig særligt godt til brug ved fabrikskraner og tårnkraner, da denne gaffel balancerer sig selv, både når den står i tomløft og når den har last på. Læs mere om tekniske specifikationer af vores selvbalancerende pallegaffel til kran ved at klikke her.

Vores gipsvendegaffel til kran er udformet specielt til at vende og håndtere gipsplader. Denne gipsvendegaffel kan både håndtere gipspladerne lodret og vandret. Læs mere om tekniske specifikationer af vores gipsvendegaffel ved at klikke her.

Kontakt os

Lyst til at høre mere? Ring til os på 75 36 21 22. Vi opererer i hele landet og ønsker at hjælpe jer.

Pallegafler med bøjle. Primært til lastbilkraner.​

Pallegaffel med klemophæng, anvendes især til lastbilkraner. Pallegaflen kan altid stilles nøjagtigt i lastens tyngdepunkt​.

Pallegaffel med forøget frihøjde op til 3m for kørsel af både isolering, vinduesrammer og træpakker op til 3 tons​.

Selvafbalancerende pallegaffel er især velegnet til fabrikskraner og tårnkraner, pallegaflen er udformet således at den står rigtigt både i tomløft og med last på.

Gipsvendegaflen anvendes til at håndtere gipsplader. Gaflen kan håndtere pladerne fra vandret til stående, så håndtering bliver så nem som muligt.

OM BSV-VEJEN

​​BSV Krantilbehør A/S

CVR: DK 30899989 

KONTAKT OS

TILMELD NYHEDSBREVET NU!

Vil du ikke gå glip af spændende nyheder, faglige artikler og tilbud, så tilmeld dig nu til vores nyhedsbrev.​