Krantilbehør der er sikkert og funktionelt

Helt overordnet er vores krantilbehør multifunktionelt, praktisk og effektivt, og det er muligt at tilpasse vores produkter til flere formål.

Det er vigtigt at være kritisk, når man vælger leverandør til sit krantilbehør. De vigtige godkendelser og papirer skal være i orden, før udstyret er i orden, hvorfor vi altid sørger for at have godkendelserne i orden på vores krantilbehør.

Egen kvalitetssikring på vores krantilbehør

Vores forskellige typer af krantilbehør inddeler vi i fire underkategorier, fordi vi på den måde kan kvalitetssikre vores udstyr og have oversigt over færre produkter, der til gengæld er af ypperste kvalitet.

Vi kører en kvalitetssikring, vi har etableret og som har ISO certificeringen 9001. Denne kvalitetssikring kører vi selvfølgelig på vores eget krantilbehør, og vi kategoriserer det stolt som sikkert og funktionelt krantilbehør.

Waste-To-Energy og miljøvenlighed

Grabbe, pallegafler, mekaniske tænger, el-hydrauliske polygrabbe og rotatorer er blot nogle af de produkter, vi fører. Alle produkter er krantilbehør i absolut højeste klasse. Vores samarbejde med Waste-To-Energy er vi også utroligt stolte af. Waste-To-Energy er et samarbejde, der sikrer, at affald bruges til at producere energi. Vores Waste-To-Energy polygrabbe bruges til at destruere affald med, og vi er stolte af, at den miljøvenlige tankegang også videreføres med vores grabbe.

I forhold til miljøvenlighed sørger vi også for at have den nyeste miljøgodkendelse fra myndighederne, således at vores krantilbehør udfører miljøvenligt arbejde og dermed ikke gør unødig skade på naturen.

Vi fortæller stolt om vores mål om at være miljørigtige, fordi vi mener, at det er det eneste rigtige, hvis man har muligheden. Har din virksomhed brug for miljøvenlige grabbe eller hydrauliske polygrabbe til at destruere affald med? Tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 75 36 21 22, så fortæller vi også gerne mere. Vi glæder os til at høre fra jer.

BSV's kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO 9001

Følg os på Facebook​

Om BSV-Vejen

​BSV Krantilbehør A/S

CVR: DK 30899989

Vi holder til

Knudevejen 3
DK-6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: +45 75 36 21 22

E-mail: salg@bsv-vejen.dk