​Vores hjemmeside understøtter ikke Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser, f.eks. Chrome.

dksweukfn

Krantilbehør der er sikkert og funktionelt

Helt overordnet er vores krantilbehør multifunktionelt, praktisk og effektivt, og det er muligt at tilpasse vores produkter til flere formål.

Det er vigtigt at være kritisk, når man vælger leverandør til sit krantilbehør. De vigtige godkendelser og papirer skal være i orden, før udstyret er i orden, hvorfor vi altid sørger for at have godkendelserne i orden på vores krantilbehør. 

Egen kvalitetssikring på vores krantilbehør​

Vi har kvalitetssikring og er ISO 9001 certificeret. 

Waste-To-Energy og miljøvenlighed

Grabbe, pallegafler, mekaniske tænger, el-hydrauliske polygrabbe og rotatorer er blot nogle af de produkter, vi fører. Alle produkter er krantilbehør i absolut højeste klasse. Vores samarbejde med Waste-To-Energy er vi også stolte af. Waste-To-Energy er et samarbejde, der sikrer, at affald bruges til at producere energi. Den miljøvenlige tankegang videreføres dermed v.h.a. vores grabbe.

Har din virksomhed brug for miljøvenlige grabbe eller el-hydrauliske polygrabbe til håndtering af affald og brændsel? Tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon 75 36 21 22, så fortæller vi også gerne mere. Vi glæder os til at høre fra jer. 

BSV's kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO 9001

OM BSV-VEJEN

​​BSV Krantilbehør A/S

CVR: DK 30899989 

KONTAKT OS

TILMELD NYHEDSBREVET NU!

Vil du ikke gå glip af spændende nyheder, faglige artikler og tilbud, så tilmeld dig nu til vores nyhedsbrev.​