​Vores hjemmeside understøtter ikke Internet Explorer. Vi anbefaler, at du bruger en anden browser, f.eks. Chrome.

dksweukfn

Grab til kran

​Hos BSV Krantilbehør fører vi to hovedserier af grabbe til kraner. Vores produkter er de optimale værktøjer til at nå dét ekstra, og vores grab til kran er robust og slidstærk. Vi har i mange år designet og produceret kvalitetsbevidst krantilbehør og løftegrej.

Vores hydrauliske grabbe er i høj kvalitet og moderne, og derfor formår de også at løse moderne opgaver.

De to grabserier til kran

Vi fører to typer af grab til kran: En KS grab og en Combigrab.

KS grabben er grabben til store kraner. Denne krangrab er en del af en robust skovlserie, der fokuserer på entreprenørkørsel. For disse grabformer er det vigtigt, at materialet er af høj kvalitet og i et slidstærkt og nøje udvalgt materiale. Vi mener, at vi opfylder disse krav, og derfor leverer vi stolt produkter til jeres entreprenørarbejde. Læs mere om KS grabben og dens tekniske specifikationer ved at klikke her.

Combi grabben egner sig særligt til brug i kombination med mindre kraner og har i tillæg et alsidigt brug. Combi grabben har forskellige værktøjs udformninger i forhold til arbejdsopgaven. Læs mere om Combigrabben og dens tekniske specifikationer ved at klikke her.

​​

Kontakt os og vi hjælper dig!

Vi ønsker at høre fra jer, hvis I går med tanker om at benytte ét eller flere af vores produkter. Er der opstået tvivl om konfigureringen af jeres grab til kran, eller har I blot spørgsmål til teknikaliteter til krangrab, så kontakt os gerne.

Vi kan træffes på 75 36 21 22 eller via vores online kontaktformular ved at klikke her.

​Udover disse grabbe, producerer BSV en grab, som kan tage køreplader.

OM BSV-VEJEN

​​BSV Krantilbehør A/S

CVR: DK 30899989 

KONTAKT OS

TILMELD NYHEDSBREVET NU!

Vil du ikke gå glip af spændende nyheder, faglige artikler og tilbud, så tilmeld dig nu til vores nyhedsbrev.​