​Søger du nye udfordringer og ønsker du at være en del af BSV Krantilbehør?

BSV Krantilbehør er i konstant udvikling, hvilket betyder, at vi altid søger nye, dynamiske og kompetente medarbejdere.

BSV er en spændende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere. Vores medarbejdere er engagerede og arbejdsmiljøet er positivt og uformelt.

Vil du være en del af BSV teamet?
Hvis ja, så er du velkommen til at ansøge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning til fje@bsv-vejen.dk eller BSV Krantilbehør A/S, Knudevejen 3, 6600 Vejen.

Ledige stillinger:​


​Vi søger en ny kollega til vores tekniske afdeling

Vi søger en kompetent og engageret produktionsteknolog eller ingeniør, med et godt overblik og en solid teknisk forståelse, som kan lide at arbejde såvel selvstændigt som i team med mange forskelligartede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

·​Kundespecifikke design

·​Beregninger og konstruktioner

·​Konstruktionsforslag og layout i samarbejde med virksomhedens sælgere

·​Udarbejdelse af produktionstegninger i såvel 2D-tegninger og 3D-modeller

·​Udarbejdelse af styklister og dokumentation på projekter

·​Kontakt til leverandører i forbindelse med projekter og indkøb


​Vi forestiller os, at du har følgende faglige kvalifikationer:

Din uddannelse er evt. produktionsteknolog eller ingeniør og du har gerne praktisk erfaring, men det er ikke et krav. Du har en god teknisk forståelse og kan kommunikere godt sammen med såvel kunden, salg, indkøb, værksted og øvrige kollegaer.

Vi arbejder med AutoCAD og SolidWorks og det vil derfor være en fordel at du har kendskab til disse programmer samt Office-pakken, især Excel. Sprogligt arbejder vi på dansk, men kommunikerer også med kunder og samarbejdspartnere på engelsk og bl.a. tysk.

Du får:

Vi tilbyder dig et job i en international virksomhed i vækst med en flad ledelsesstruktur, korte kommandoveje, åbne døre og dialog. Vi kan bl.a. tilbyde et godt arbejdsklima, sundhedsforsikring og løn efter kvalifikationer. Vi lægger vægt på udvikling og tilbyder gode muligheder for, at du kan styrke både din personlige udvikling og faglige kompetencer.

Send os din ansøgning og dit CV snarest muligt til fje@bsv-vejen.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Flemming Jensen på telefon 75362122.
Vi afholder løbende samtaler. Tiltrædelse i stillingen sker snarest muligt efter nærmere aftale. Dog senest den 1. april. Løn og arbejdsvilkår aftales individuelt i forhold til kvalifikationer.

​_______________________________________________________________

BSV Krantilbehør blev etableret i 1960 i Vejen, og vi har specialiseret os i udvikling, fremstilling og salg af løftegrej til kraner indenfor mekanik, hydraulik og el-hydraulik.

Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til entreprenører, betonindustri, byggemarkeder, industri-virksomheder samt Waste To Energy-sektoren. Se mere på www.bsv-vejen.dk

Om BSV-Vejen

​BSV Krantilbehør A/S

CVR: DK 30899989

Vi holder til

Knudevejen 3
DK-6600 Vejen

Kontakt os

Tlf.: +45 75 36 21 22

E-mail: salg@bsv-vejen.dk